ANA- PRIVATNA OBJAVA OD 2003

Beschreibung deines ersten Forums.
Antworten
Ana

ANA- PRIVATNA OBJAVA OD 2003

Beitrag von Ana » Mo 16. Jul 2018, 16:29

-PREDBOZICNO VRIJEME---- od 20 do 24-Prosinca 2003-
Palo mi je na pamet da pitam Dragog BOGA da mi da nesto, ako bi on htio, da ja zapisem. I tako sam ja pocela pisati i ne sluteci sta ce od ovoga biti Dobila sam par pjesama za BOZIC.Nisam uopce razumjela tada a sada vidim da nam je unaprijed sve rekao kroz ove naoko rimovane rijeci.Koje se manje vise na neki nacin uvjek ponovo pojavljuju i to izgleda meni kao da se BOG nas OTAC ponavlja. Ali to je ocito jedini nacin na koji nama BOG moze nesto razjasniti. Nama ocito na ovaj nacin ispricano, bolje razumijemo i ostaje u pameti najlakse. Jer, mi vidimo, citamo i opet ne razumijemo a sve je nasim jezikom napisano. Da, takvi smo mi tvrdoglavi. Samo se bojimo da nebi nesto- nedao BOG povjerovali. Da nebi slucajno primijetio netko da ja vjerujem. Nema veze sto bi to moglo biti. Mi se nikada ne pitamo da li nama to nesto koristi, pomaze ili ne.Vazno je ne--- vjerovati. Kakvi smo mi tako nam BOG i daje.U ovome tekstu sto slijedi vidjet ce te veoma dobro da BOG zaista ima pravo kad nas kaznjava. BOG uopce nije nepravedan ali mi to ocito izbjegavamo sebi priznati, lakse nam je govorti protiv. A o nekom razmisljanju nema ni govora. Otjerajte tu nevjernost i sumnju i pokusajte citati ovo s puno vjere da biste mogli upoznati BOGA na ovaj nacin a isto tako razu mjeti sve ovo sto ON nama svima bez razlike govori. Razmisljajte o ovim rijecima pa ce i vama koji ovo budete citali biti mozda i vise jasno, nego meni sto je.Ja sam jako radoznala osoba i mene sve zanima.Citavi svijet.Pa sam pozurila da pitam jos kojesta. Primijetila sam da je dragi BOG jednostavno zelio jos vise pjesama da mi da o BOZICU.Palo mi je na pamet. BOZE moj mi opjevasmo pahuljice snijezne, zimu, kisu, jesen i sve ostalo. A o tebi BOZE nista.Kao da nikada nismo imali niti jednog jedinog pjesnika nista bas nista. Mozda koji svecenik i to je to.Prvo sto je bilo pitala sam za Hrvate jer je situacija nasa u svakom pogledu nekako losa.Posto je bilo malo zatezanja ja sam jednostavno ponavljala Boze daj mi reci nesto o Hrvatima. Sta je to sto nas ceka, kakvi smo, jer sam htjela da vidim kako Bog nas vidi, kao vjernike ili gresnike ili gdje smo.Tako sam ja pocela da pisem, tada nisam bas puno razumjela sto to sve znaci ali sam pisala.Iskreno receno nisam bas bila odusevljena onim sto sam dobila za Hrvate, mislila sam mi smo najboli, kad ono lose, jako lose. Bila sam tako zalosna, tuga me nije napustala. Evo sad vi dragi moji Hrvati citajte i vidite i vi svi kako BOG nas gleda i strpljivo ceka i koliko mu je stalo do svakoga pojedinog. Ovo je to sto sam dobila za Hrvate:

BOZE MILI
BOZE MILI, JUTRO SVICE, SVA SE SRCA BUDE.
JEL TE ITKO MOLI ? JEL TE ITKO VOLI ? JEL TE LJUBI CIO DAN ?
BOZE MILI, TI NAM PRASTAS SVAKI DAN.
AL SU DOSLI GRIJESI TILI DO PRED NOGE PRIJESTOLJA TVOG,
NEDAS ZLOME DA POKVARI OVAJ NAROD TVOJ.
BOZE MILI, NEMA COVJEK KUDA DALJE.
KUD CE OD TEBE? KAD KOD TEBE TU JE NJEMU NJEGOV DOM.
BOZE MILI TI SE SMILI LJUDSKOM RODU TOM, NEK POHRLI SINU TVOM NA DOGOVOR. ( MISLI SE NA CRKVU, DA IDU U CRKVU ). SINAK MILI PUNO TRPI RADI RODA NEVJERNOG. ZATO MAJKU MILU SALJE DA SE SMIRI LJUDSKI STVOR. ALI ONI MISLE DA JE TO JOS JEDAN---HIR---ODOZGO. ZATO BOZE PODAJ MIRA NA MOLBU TU MAKAR MALO DA NE STRADA CIJELO STADO.DA NE ODE U PAKAO RADI GRIJEHA SVOG. DAJ MU MILOST. RASVIJETLI PAMET TU PA DA VIDE DA SI TI ZA NJIH UVIJEK NJIHOV BOG. BOZE MILI NEDAJ MRZNJI, ZLOBI, HULI---PSOVKI I ZLU SVOM DA ZAVLADA PUKOM SVIM. NEK SE UCI DA JE I ON ODGOVORAN ZA ZLO SVAKO. KAD GORE DODJU TI CES PITAT. KAKO ? ZASTO ?
BOZE MILI TI UCINI CUDO TO NEDAJ SKRUSEN GRESNIK DA POGINE. NEDAJ DA BEZ VJERE ZIVI ON. BOZE MILI MIRU NEK POHRLI NAROD TVOJ. ZA TU NJINU SRDZBU KLETU VEC ISPASTA GOSPOD BOG.
BOZE MILI STVORCE SVEGA SVIJETA. PODAJ MIRA LJUBAV NEKA CVJETA. DA SE SMIRI JADNI NAROD TVOJ. PA DA ZIVI SKRUSEN LIJEP I U NJEMU NJEGOV BOG. AMEN.

BOZE MOJ, SIN TVOJ SUZE RONI STO OD TEBE OTISAO JE. PODAJ DA SE BRZO VRATI I DA BRZO OTPOCNE ONO STO JEDINO TI ZNAS STO CEKA NAS HRVATE.
NAMA MORA DAJ DA NE BUDE ZIME.
NAMA BRDA DAJ DA NEMA MRAZA.
DA NEBI SLUCAJNO NIGDJE ZARASLA NEKA STAZA.
NAMA PODAJ VODU CISTU, DRAGU MEKU.
NAMA ORANICE PODAJ ZA PSENICU SVETU.
NAMA NEDAJ VJETAR DA OSTETI TRAVE.
NAMA PODAJ MORE JATAMA RIBE BOGATO.
NAMA PODAJ JEZERA VODE PUNA.
NAMA PODAJ BRANE PREKO SAVE DA NE PLAVE.
NAMA PODAJ DORATE I SIVE I PLAVE.
NAMA PODAJ SOKOLE STO SA NEBA GLEDAJU.
NAMA PODAJ ARMIJU TVOGA SVETOG REDA.
NAMA PODAJ SVJETLOST STO IZ TEBE SJA
DA SE NIKAD NIKO NE IZGUBI OD TVOJIH HRVATA.
BLAGOSLOVI BOZE MOJ SVOG HRVATA. BLAGOSLOVI BOZE MOJ TOG JADNIKA JADNOG. STO U SVEMU MISLI A STO MISLI BOG. STO SE U TE UZDA STO O TEBI SANJA. STO MU CELO STREPI U NEBROJENE DANE. ZA MNOGE RANE STO MUCE CIJELI SVIJET HRVAT NEZNA STA JE TO. STO TO BOG SMJERA SA NARODOM TIM? STO SE KAO MAGLA KRIJE SA BRDOM TIM? STO TO GOSPA GOVORI O RODU TOM? STO SE BORI GOSPA DA OCUVA NAROD SVOJ? STO HRVATU PRIJETI U ZLA DOBA TA? STO TO MAJKA PRESVETA NEDA MIRA SVOG, DOK SE TACNO TAKO NE OSTVARI BROJ???
BROJ DANA NASIH ILI BROJ NEKI NOV, MOZDA GRESNIKE PRIZIVA JOS? STO CEKAJU HRVATI TKO CE TO SAD ZNATI. STO IH ZOVE MATI KAD IH TUGA PRATI.

Ana

Re: ANA- PRIVATNA OBJAVA OD 2003

Beitrag von Ana » Mo 16. Jul 2018, 16:59

----STO---SU---PROZORI---STO---JE---ZORA---I---PUT---VELIK---???
STO JE MORE DUBOKO? STO JE OKO SIROTO? STO SU DUBINE? STO SU ZAGADJENA JEZERA? STO JE BILO TO OD PAMTIVIJEKA? ZAR SE IZBRISATI NEMOZE, TA VELIKA FLEKA GRIJEHA. ILI MOZDA MAJKA SAMO CEKA DA SE SVAKO SRCE PREDA ONOM STO IH CEKA OD SEDMOGA VIJEKA.
KOJI VEO KRIJE TAJNU TU STO SE CIJELOM SVIJETU NEDA NA POMOLU. MOLI BOGA GOSPO DRAGA DA SE VRATI SVAKI OCU SVOM. PA DA ZA NAS NAS KRALJ ZAKRALJUJE SNAGOM SVOM. AMEN. MOLI BOGA DUSO SVETA.MOLI BOGA ZA NAS TAKO PA DA VIDI OKO SVAKO.KAKO GOSPA LJUBI SRCE SLATKO TOG HRVATA VJERNIKA.ONA NEDA DA SE GUBI BILO KOJI OD HRVATA JER ZA NJIH JE NJEZIN SINAK TESKO PATIO. DA OTKUPI TOG HRVATA VJERNIKA.
TAJ OMILI JOS U KRILU MAJKE SVOJE,KAD ON PRUZA MALE RUKE SVOJE KRUHU PRESVETOM.DOK OSTALI UZ MOLITVU BLAGOVATI POCNU.
MORE BRIGA TAD BOG SKIDA SA TOG JADNOG HRVATA.ON MU ZLATA BACA U MOLITVI PRESVETOJ.TKO SE SKRIVA U TOM CUDU VELIKOM GOSPOD ZIVI S NEBA DODJE DA PROSETA PO TOM ZBORU VESELOM I TAD BIVA VJERA ZIVA, ZIVI ZIVOT SVOJ.BOG NAGRADI CITAV NAROD TVRDI SVOJ. KRUH SA NJIVA NJEMU ZASITNOM. SITIM BIVA UVJEK ON ALI VJERA ZIVA NEDA MIRA JER SE GUBI TRK U TOM TRKU SPAZI VIKU ON NA BOGA SVOG. ON CE PLATIT I VJERNIKU I GRESNIKU.

---ZAR----NA----BOGA----SVOG----??????
STO TE SPASIH ? STO TE DIGOH DA SI MOJ ? A TI MENI PSOVKU POVELIKU RODE MOJ. IZ SVOG SRCA TI ISTJERI DJAVLA TOG. DA TI NE IZGUBIS TU VISINU U KOJOJ SE TI NALAZIS JOS.TO JE TAJNA STO SE KRIJE U SVEMU TOM. NITKO NEZNA KOLIKO BOLI PSOVKA TA I TA RUZNA STRANA U HRVATA POBACAJA.
NASTANICU U TE ROBA SVOG ( MISLI MUSLIMANE).NEK TE GNJECE SA SVIH STRANA PA DA VIDIS KOLIKO ZA TE TRPI BOG. MISLI MALO STO TI PORUCUJEM.OBAZRI SE,OKRENI SE,GDJE CES,NEZNAS.MISLIS IMAS ALI NITKO NEZNA STO I KAKO.OBRATI SE NADO MOJA DA TE SPASI RUKA MOJA. DA OZDRAVIM SVAKI DIO TIJELA TVOGA I OD TEBE JA ODBIJEM ZLOGA.NIJE TESKO,NIJE LAKO TEBI NIKAD BILO.ALI TVOJE SRCE NIKAD TUZNIJE BILO NIJE.POGLEDAJ SE,OKRENI SE.OSVRNI SE NAOKOLO IMAL IGDJE DA SE PIJE.DA SE LICE MIJE I NASTAVLJAS SVAKOJAKE VRAGOLIJE.TEBI NIKAD DOSTA.NI PSOVKE NI PROKLETSTVA NI KLEVETE NI LAZI.OD NOCI DO NOCI KAPCI OTEZANI.NITKO NISTA DRUGO NEZNA NEGO SAMO LETI I DRUGOME SVETI.OSVETI SE ZA OVO.OSVETI SE ZA ONO.OD TOGA MI MOJE SRCE STREPI DA TE NE ODBACIM IZ MOJEGA SRCA.DA TE NEIZJEDE CITAVO ZLO STO U TEBI KLIJA.TA ZLA KLICA.
TI SE PRSIS I SVOJ TRUD U POLJU MUCIS.A U SRCU ZLO RASTE. A KAD DODJE DO GRANICE.
ŠTA ĆEŠ ONDA BIJEDNIČE I PATNIČE. MOJ RATNIČE. NIGDJE MIRA, NIGDJE PLACE. NEMA PJESME DA UBLAZI TVOJE BOLI. GDJE SU HULE TU SE BRACA--- NEVOLE.TU NEMA BLAGOSLOVA NI NADE. TU JE PROPAST NA TENANE. KRENE PA SE SRUSI. KRENE PA PROPALO. TO JE ONO STO TE JE SPOPALO. NI TO NISTA NIJE. BICE VIKE I GALAME. BICE VISE. BICE VISE. NE BRINI SE. NEBRINI SE. IL SE VRATI ILI PATI.

Ana

Re: ANA- PRIVATNA OBJAVA OD 2003

Beitrag von Ana » Mo 16. Jul 2018, 17:00

STO JE:BOG?STA TO VAMA ZNACI?IZGOVARATE TO UMJESTO POZDRAVA KOJI JE MENI OBECAN.STA ZNACI
TO---HVALJEN ISUS I MARIJA.---NAVJEKE HVALJEN ISUS I MARIJA--- STO TO ZNACI???
STO BI TO MOGLO ZNACITI?---MOLITVA DJECO MOJA. MOLITVA. ZALOSNA SAM JER TO VI UOPCE NE IZGOVARATE. TO JE MOLITVA.TO POPRAVLJA TISUCU HULA

( PSOVKI ) VASIH TISUCU.ALI VAM JE I TO ZLI ODUZEO.TRI PUTA PONOVLJENO, JE VECE OD DEVET IZMOLJENIH KRUNICA.S TIM PROSLAVLJATE BOGA I POKAZUJETE DA GA SE NE STIDITE.JER TESKO ONOME ZA KOGA SE BOG ZASTIDI.A VIDIM IMA VAS VELIK BROJ.DJECO MOJA KRUNICA LIJECI NAJTEZU RANU.A VI, VI STE PUNI RANA.SAMO ZBOG GRIJEHA I NE MOLITVE. ZNATE VI DOBRO UVREDA STA JE. KAKO CE TE PRED BOGA OCA SVOGA S TOLIKIM PSOVKAMA. NEMOZETE NI BLIZU. A, OVO - OVAJ VAS POZDRAV TO JE ONA MOLITVA KOJU SAM SAKUPLJALA JEDNO VRIJEME STO JE PADALA KAO KAPI ROSE. SVUDA GDJE GOD STE BILI I PO SVIJETU VI STE TO IZGOVARALI. TO VAS JE SPASAVALO OD KAZNI MNOGIH. A, MNOGE JE JEDNOSTAVNO UKLANJALO. ETO TAKO STE VI I MENI NESTO STO JE OBECANO UKLONILI BEZ VELIKOG RAZMISLJANJA. MOLIM VAS UVEDITE TO OPET. KAD SE BUDETE SUSRETALI I JEDNI PORED DRUGIH PROLAZILI. BILA BIH NAJ SRETNIJA KAD BI OVAJ POZDRAV MOJ TJ. TU VASU MOLITVU I SRBI I MUSLIMANI PRIHVATILI DA ONDA I NJIH PO OVOME POZDRAVU---MOLITVI CISTIM. OD MNOGO TOGA BILI BI OCISCENI I OSLOBODJENI. JER NIKO SE NIKOGA NE BOJI NERED JE SVUDA.GDJE JE POSTENJE.GDJE VAM JE CAST.OBRAZ, KAKO VI KAZETE.VI STE SAMI I NA SEBE OSLONJENI.GDJE CE TE? GDJE CU VAS PRIZVATI AKO NE U CRKVU.ALI VAS NEMA TAMO. NIGDJE VAS NEMA.NEPOSTENI PREMA BOGU SVOME. ZAR VI. JA SAM VAS ODABRALA- PA GDJE STE? STO RADITE? STO VAM JE? SRCE BOLESNO.OKO NIJE ZDRAVO.TRBUH JE SIT, A KAKO DUGO? KOLIKO CU JOS CEKATI DOK SE SVI VI NE SJETITE NA OBRACENJE? KOLIKO DUGO? VRATITE SE SINOVI MOJI I KCERI MOJE. PA VASA VAS MAJKA ZOVE. ZAR ME NE CUJETE. MOJE SRCE PLACE ZBOG VAS KRVAVIM SUZAMA. GDJE STE DA ME OBIDJETE ? GDJE ME POSJECUJETE I KADA MOLITVOM OBRADUJETE? MOJE JE SRCE TUZNO I PLACE. ZAR MISLITE DA SAM SRETNA I DA SE RADUJEM DOK VAS REDOM SVE GLEDAM.MOJA JE TUGA VELIKA. NARODE MOJ GDJE SI STAO,JOS SE NISI SVOJOJ MAJCI ODAZVAO.LJUBAV MOJA GORI PRED BOGOM UPRAVO ZA VAS. MOLITE SE DA VAM OPROSTI SVE. POCNITE IZ POCETKA SA SVOJOM MAJKOM. SA SVOJOM ZASTITNICOM,ODVJETNICOM. NE ZABORAVITE JEDNO---OSTAVIT VAS NECU NIKADA, ZBOG ONE MOLITVE---ONIH VJERNIH---KOJIH MEDJU VAMA IMA. KOJE VI ISMIJAVATE. SMATRATE IH LUDIM. NEDAM JA NJIH. ONI SU MOJI I ZBOG NJIH SE BORIM ZA VAS.NEVJERUJTE I SAMO NASTAVITE...
ALI DOCI CE KRAJ I TOME.DOCI CE VRIJEME KAD VISE NECETE MOCI GRIJESITI,KAO DO SADA. DOCI CE VRIJEME PATNJE KAKVU VI NE OCEKUJETE.OVAJ RAT, OVO JE SAMO OPOMENA. SVE STO SE DESILO TO NISTA NIJE U USPOREDBI S ONIM STO VAS CEKA.NE MISLITE UMACU. NE ZELIM VAS UPLASITI. OSTACETE ZAKOPANI, ZATRPANI. ZIVJET CE TE KAO ZVIJERI, NI IMENA SE SJECATI NECETE. JER STE ME ODBILI U DANE MILOSTI. NECE VAS KAZNA MIMOICI. TKO CE VAS TAD PRED BOGOM ZASTUPIT.TKO CE SVOGA SINA ZA VAS ZAMOLITI :
----SINE---MOJ---ONI---VINA---NEMAJU.---UCINITE---KAKO---VAM---REKNE---
JA, SINOVI MOJI. JA, KCERI MOJE. ONI VINA NEMAJU---I---MAJKA---ZAMOLI…

Razaloscena do suza kakvi smo i sto smo.Nastojala sam nekako moj narod iskupiti na bilo koji nacin pred BOGOM ali od silne tuge i silne zelje da pomognem svome narodu a na drugoj strani opet da MOGA OCA NEBESKOGA ne uvrijedim jer smo zasluzili nisam znala kako da pocnem da molim.Ja koja se nikada ne zbunjujem ovaj put sam bila tako neodlucna sta da kazem.BOG me gleda ima pravo da nas kazni --trebam li dozvoliti ili cu ipak pomoci ? Palo mi je na pamet ako blagoslovim svoj narod nekako odmah ce djelovati--- blagoslov.Pitanje je bilo kako blagosloviti ? Isto tako nisam znala da li je to uredu pred BOGOM jer ja uvijek BOZIJU volju trazim a ne moju jer ja sebi s naj vecom zeljom neznam pozeljeti koliko meni moj BOG zeli i hoce dati.Uvidjela sam kroz ove sve godine moje molitve i borbe da ja sebi ni zamisliti ni pozeljet naznam koliko BOG meni svaki puta da kad ja trazim neka bude samo kako on zeli.Ja uopce vise neznam sto je moja zelja kad meni BOG zeli vise i daje vise nego sto ja pozeljeti sebi sama mogu.Tako sam ja s velikim pouzdanjem u veliku BOZIJU DOBROTU zamolila DRAGOG BOGA da on meni da po svojoj volji neki blagoslov za nas HRVATE kakav god ON hoce. Mislila sam ako ja zamolim sve cu dobiti, BOG mi nije nikada nista odbio.Jedino u svom zivotu mi nije bilo moguce nista bas nista izmijeniti valda upravo zato sto su to bile ovozemaljske potrebe i zelje.Ali za moj narod dok sam smislila i izgovorila BOGU to je ubrzo i bilo. Prepustena BOZIJOJ VOLJI I DOBROTI pocela sam pisati.Bojala sam se da ocekujem nesto posebno ali sam mislila to ce biti blagoslov nad blagoslovima.Dat ce nam ovo dat ce nam ono.Kad ono nista posebno.Prosao je jedan cijeli dan citavo vrijeme mi je odzvanjalo u usima to nije nikakav blagoslov nista vam nece donijeti .Razmisljala sam i umorna od svega jednostavno rekla pa sta on je nas i ja sam ga dobila i on ostaje takav kakav je.Uopce nisam znala da je to bila kusnja i da sam ga lako mogla izgubiti. Hvala DRAGOM BOGU da sam ga ja zavoljela jos na pocetku.Sad tek razumijem sto ovaj blagoslov znaci i vidim da nam BOG nije mogao nista vece dati jer u njemu je sve.Pokazano mi je da ce drugi narodi nas blagosivljati da bi i oni ove silne milosti zadobili.Zato je zli onoliko navaljivao na mene vrati blagoslov nista vam nije dao.Hvala DRAGOM BOGU da ja nista ne cinim po svojoj volji tako smo svi evo ovim nagradjeni.Nas je kakav je takav je---naj ljepsi je.AMEN

Antworten