DRENOVA-PJESACKA STAZA

Beschreibung deines ersten Forums.
Antworten
phpbbadmin
Administrator
DRENOVA-PJESACKA STAZA

Beitrag von phpbbadmin » Mi 29. Aug 2018, 14:47

DRENOVA-Aktualni prijedlozi-PJESACKA STAZA
10. 11. 2011.

-PJESACKA STAZA 800 m(od mosta do Spomenika).
Izdignuta 1m iznad ceste,sa propustima na svakih 10m.
Omogucava prolazak kod poplava,i stiti cestu od ostecenja.
Mole se Drenovljani da iznesu svoje kritike i prijedloge.

Vito @ Mon, 27 Feb 12

Posto postoje opravdani prijedlozi da prepustimo da se iz budzeta Brcko distrikta realizira pjesacka staza,jer je gotovo u svim naseljima u zavrsnoj fazi moje obecanje o donaciji 15 rora(vrijednost oko 200 Eura,preusmjeravam u projekte koji su u zavrsnoj fazi:Ago Lucic je donirao 30 Eura,a ja 50 Eura u osvjetljavanje spomenika.Od Nove godine su u noci osvijetljeni prozori sa kipovima(za sada samo 4),a takodjer i pristup kapeli(senzor aktivira kad padne mrak i kod pokreta vanjske lampe na kapeli).Kupio sam jos 4 lampe(po 18 Eura) koje cu montirati za Uskrs u preostala 4 prozora.Posto sam vec u minusu sa preko 200 Euro mislim da sam sa preko 300 Euro donacije ispunio svoje obecanje.Ocekujem od ostalih da realiziraju svoja obecanja!

Zdenko Parokovic @ Thu, 24 Nov 11
Ko voli ko ne voli Drenovu vidjecese jer NA MUCISE POZNAJU JUNACI.

Vito @ Thu, 24 Nov 11

Predlazem da mi sami sakupimo novaca od drenovljana koji vole Drenovu,da kupimo rore(Zdenko kupuje 15,i ja isto kupujem 15 malih ili 5 velikih za spajanje kanala) angaziramo Jakova sa bagerom i napravimo prvih 100 m pjesacke staze(predlazem od Jasjenika prema mostu) pa da vidimo kako ce odolijevati kod prve poplave.Ako se projekat pokaze uspjesan,opcina ce morati dovrsiti projekat.

Vito @ Mon, 21 Nov 11

Pjesacka staza bi isla po medji,po nasipu izdignuta 1-1,5m iznad ceste.Znaci samo izdignuta i sira medja kraj kanala,i na svakih 10 m bi trebalo postaviti rore kroz nasip ispod staze tako da se polja mogu iscijediti u kanal poslije poplava.

Zdenko Parokovic @ Sun, 20 Nov 11

ideja nije losa,alije ne osdrziva.ja mislim da nikakv nasip ili staza nebi prezivilo prvu poplavu.cak mislim dabi takvo sto bilo kontra produktivno,jer manje poplave nebi mogle normalno proc pabi iduci iz Drenove prema Krepsicu lijeva strana od Jasjenika sve do mosta za par godina postala mocvara.

Antworten